Data
management

Onze slimme platformen helpen jouw data te beheren, te verrijken en toegankelijker te maken. No biggie!

SLIMME PLATFORMEN,
VOOR JOUW DATA

Is data niet echt jouw dada? Lijken de gegevens in jullie systeem verouderd, onvolledig of overlappend? Wil je waardevolle content delen met jouw klanten, maar vinden ze de weg ernaartoe niet of zien ze de meerwaarde moeilijk? Onze dataspecialisten helpen jouw data te stroomlijnen, zodat medewerkers en/of klanten er sneller en slimmer mee aan de slag kunnen.

Een systeem dat jouw interne werking moet optimaliseren, bouw je op rond de mensen die het zullen gebruiken. We stellen daarom een projectteam samen en polsen naar de noden en kansen in enkele workshops. Daarna analyseren we ook alle gegevens, tijdens een uitgebreide audit.

Met behulp van deze inzichten, onze jarenlange ervaring en professionele tools schetsen we een duidelijke datavisie en datastrategie uit. Eenmaal onze PDCA (Plan/Do/Check/Act) cyclus in werking treedt, coachen we jouw medewerkers tot echte datagoeroes. Yes, we can!

Ook na de lancering van het nieuwe systeem supporteren we vanaf de zijlijn. We houden je op de hoogte van de laatste technologietrends en helpen je het platform continu te verfijnen.

Novado - Bram Van Impe
Dit is Bram

Deel je uitdagingen

Heb je het gevoel dat je meer uit jouw data kan halen? Of dat je veel tijd verliest aan een manuele papierflow? Wil je ons team versterken? Deel je uitdaging, vragen of twijfels met Bram.
Let’s make it work together!

Bel hem op +32 477 633 869 of stuur een mail.