HomeCultuur

Cultuur

We practice what we preach. We dragen onze mensgerichte aanpak ook intern uit, en geloven dat de geluksfactor van onze medewerkers bijdraagt tot die van onze klanten.

Een voorproefje van
onze waardegedreven mix

  • We own
  • We share
  • We rise
  • We innovate
  • We enjoy

Responsibility for ourselves, each other and our clients

Ownership is het hoofdingrediënt van onze cultuurcake. We stimuleren proactiviteit en houden van initiatiefnemers. Onze medewerkers zijn trots op hun werk en op hun aandeel in het succes van de groep. Klanten en collega’s kunnen op ons rekenen. Altijd.

Als innovatief bedrijf stimuleren we nieuwe vormen van werken. Onze medewerkers gaan ook flexibel en verantwoordelijk om met tijd & ruimte. Thuiswerk en glijdende uren winnen het van regeltjes en controle. We geven onze medewerkers het vertrouwen dat ze verdienen.

Van start-up
naar grown-up

Nu en dan is een extra reden om te vieren. Zo wonnen we de Gold Feweb Exellence Award & Golden bit in de Trends Gazelle in 201x. Inclusief podiumplaats in de rangschikking van de snelst groeiende bedrijven van het land. We’ve got this!

Novado - Cultuur tijdslijn
Novado - Bram Van Impe
Dit is Bram

Deel je uitdagingen

Heb je het gevoel dat je meer uit jouw data kan halen? Of dat je veel tijd verliest aan een manuele papierflow? Wil je ons team versterken? Deel je uitdaging, vragen of twijfels met Bram.
Let’s make it work together!

Bel hem op +32 477 633 869 of stuur een mail.