Cases

Bekijk onze straffe projecten

Data management bij lokale overheden: 1957 versus 2020

Al jarenlang is Vanden Broele Group een betrouwbare kennispartner voor lokale overheden. In 1957 hoofdzakelijk op papier, anno 2020 bijna volledig digitaal door de toepassingen die Novado ontwikkelt.

KennisWest: slim en efficiënt naar content

Het portaal KennisWest bundelt actualiteit, documentatie en kennis over de sociaaleconomische ontwikkeling van Provincie West-Vlaanderen.

Vlaamse Codex: geconsolideerde wetgeving in een vingerknip

Codex.vlaanderen.be is een overzichtelijke en gestructureerde webapplicatie die gebruikers razendsnel bij wetgeving uit het Belgisch staatsblad brengt.

VDB Connect 2.0: user experience onder de loep

Vanden Broele Connect is een digitaal kennispunt voor medewerkers van besturen. Via grondige user experience analysis ontdekten we de noden van gebruikers en we vertaalden die in concrete aanbevelingen voor de ontwikkeling én de business.

eGovFlow: het loket van de toekomst

eGovFlow is een handig digitaal loket dat burgers toelaat om attesten en aktes vanuit hun luie zetel op te vragen. Resultaat? Tijdswinst voor zowel inwoners als medewerkers van een stad of gemeente.  

ReligioPoint: hemels samenwerken

ReligioPoint is een platform voor naadloze, overzichtelijke communicatie tussen eredienstbesturen en hun toezichthoudende overheden. Novado maakt notulen en financiële documenten versturen en bijhouden kinderspel.