Onze
werkwijze

Wij selecteren de meest efficiënte tools en methodieken, op maat van jouw project en noden. Agile is het codewoord.

Mensgerichte technologie,
doeltreffende innovatie

We innoveren met technologie, cocreatie en empathie. Dat betekent dat niet de innovatie, maar de mensen centraal staan tijdens onze trajecten. Want voor hen doen we het, toch?

Om tot de beste oplossing te komen, combineren onze software innovators human-centred design technieken met innovatieve technologieën als cloud software, AI, machine learning en blockchain. Uiteraard kennen ook state-of-the-art architectuur en programming frameworks als .NET Core, Docker en andere voor ons geen geheimen meer.

Tijdens het traject is transparantie troef, zowel in werkwijze als tijdsbesteding. We zijn flexibel en communiceren open over het proces. Meer nog, we werken ook nauw samen met jouw gebruikers en medewerkers. We geloven in de kracht van multidisciplinaire teams. Waar nodig schakelen we daarom ook onze partners in ter versterking. Van sterke freelance profielen tot onze zusterbedrijven. We zorgen voor het juiste profiel op de juiste plaats, zodat het eindresultaat telkens weer pixelperfect is. Whatever it takes.

Het proces

Innoveren en itereren

 1. Analyse

  We analyseren de noden en identificeren opportuniteiten. Deze business en/of functionele analyse zorgt ervoor dat we onze software rond jouw gebruikers bouwen, niet andersom.

 2. Design

  Op basis van de inzichten uit de analyse ontwerpen we een sterke doel- en mensgerichte oplossing. We testen onze eerste prototypes, verzamelen waardevolle gebruikersfeedback en verfijnen het design na het doorlopen van enkele korte feedbackloops.

 3. Ontwikkeling

  Zodra het ontwerp goed zit, starten we de ontwikkeling. We bouwen aan een sterke architectuur, front-end en back-end. Tussendoor blijven we testen en verfijnen, tot we jouw digitaal product kunnen implementeren en soft launchen.

 4. Evaluatie

  Het innovatieproces is iteratief en dus nooit af. Ook na de lancering blijven we vanaf de zijlijn mee opvolgen, evalueren en aanpassen waar nodig. We meten, installeren een service desk, bewaken de focus en bouwen achter de schermen verder.

Novado - Bram Van Impe
Dit is Bram

Deel je uitdagingen

Heb je het gevoel dat je meer uit jouw data kan halen? Of dat je veel tijd verliest aan een manuele papierflow? Wil je ons team versterken? Deel je uitdaging, vragen of twijfels met Bram.
Let’s make it work together!

Bel hem op +32 477 633 869 of stuur een mail.