Phaebo neemt de sociale media van Novado de komende zes weken over

2020, een nieuw jaar, met een nieuwe stagiaire aan het marketingeiland. Ik ben Phaebo Vandersteen en ik mag mijn eindstage volgen bij de marketingafdeling van Novado. 

Vorig jaar leerde ik Bram kennen tijdens de stagebeurs op mijn Hogeschool. Daar stond hij samen met Julie Reynaert (mijn voorganger) met trots Novado te vertegenwoordigen. Ik merkte al snel dat Bram een optimistisch persoon is die veel energie in zijn stagiairs steekt. Dit sprak mij dan ook aan om bij Novado op gesprek te komen. Met een grote dosis moed kwam ik op gesprek. Even later kon ik aan mijn stage beginnen.

Mijn takenpakket?

De eerste dag werd al snel duidelijk dat Novado een gevarieerd takenpakket voor mij in petto had. Maar dat kon nog even wachten. Eerst kreeg ik de kans om iedereen te leren kennenAl snel werd duidelijk dat hier geen stereotype IT-nerds werken, maar veel sportieve, software-gepassioneerde, (jonge) papate vinden zijn. 

Mijn taken variëren van het schrijven van blogposts tot het verzorgen van de volledige communicatie en organisatie voor het opkomende InnovationLab. Hiernaast krijg ik ook veel creatieve vrijheid in het restylen van de vergaderruimte.  

Uiteraard hoort bij marketing ook sociale media, daarom zal ik de komende weken de sociale mediakanalen van Novado onderhouden.  

Mensen eerst

Dat Novado investeert in hun medewerkers, kan ik alvast bevestigen!  

Ze doen er alles aan om zowel huidige, potentiële medewerkers als stagiairs zich thuis te laten voelen. Zo kreeg ik de eerste dag een warm welkom en lag er al een goodiebag op mij te wachten. Ook stond mijn bureau al klaar voor mijn komst. Beter kan niet, toch?  

Het beloven drukke, interessante en plezante weken te worden. Ik kijk er alvast naar uit!  

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn stage? Volg mij dan zeker via de sociale mediakanalen van Novado voor interessante inzichten, behind-the-scenes en een gezonde portie IT-jokes! Je kan mij vinden op LinkedIn, Facebook, Instagram en Twitter